Tokovuoden 2014 viimeinen koitos lähestyy. Tällä kertaa PM kilpailut järjestetään Tukholmassa, Hundmässanin yhteydessä. Suomesta on kisoihin lähdössä kovassa iskussa oleva kokenut joukkue: Tarja ja Zici, Christa ja Kaaos, Katja ja Zen, Jessica ja Mac, Satu ja Piu, Heidi ja Fani sekä Niina ja Ässä. Kisat alkavat perjantaina 12.12. virallisilla harjoituksilla ja etenevät varsinaisilla kisasuorituksilla lauantaina ja sunnuntaina. Kaikki koirakot siis tekevät puoli sarjaa lauantaina ja puoli sarjaa sunnuntaina. Reilun viikon kuluttua sunnuntai-iltana siis tiedetään kuka on tämän vuoden Pohjoismaiden Paras Tokoilija!

Meidän tiimi starttaa PM-reissulle jo tiistaina 9.12. Tarkoitus on ajaa pohjoisen kautta ympäri ja sieltä kohti Tukholmaa. Koska ajatuksissa siintää pieni "jatkoreissu" kisojen jälkeen kohti Sveitsiä on ensimmäiset paineet ja paniikit auton varustuksen osalta koettu ja hoidettu kuntoon jo kotosalla. Kitkarenkaat check, kaasuventtiilin adapterit check, saksalainen kaasupullo check, vaahtosammutin check, turvaliivit check, winter campingit check, kisailmot check ja KOHDE check.

Näillä fiiliksillä lähdetään taas nielemään kilometrejä. Blogia päivitellään mahdollisuuksien mukaan. Pysykää siis kyydissä ;)