Matka tokonPohjoismaisiinmestaruuskisoihin alkoi tiistaina iltapäivällä pimeästä ja sateisesta Oulusta. Yötä myöten ajettiin Turkuun, ja tällä kertaa majoituttiin ihan majataloon. Reissuun siis oli lähdetty hieman vajaallamiehityksellä ja normiautolla. Nadas ja Szep jäivät kotiin Niinan kanssa ja "äijälauma" pelkästään oli mukana. Keskiviikon aamutreenien jälkeen Zici pääsi vielä Tanjan käsittelyyn ja sitten olimme valmiita reissun aloitukseen.

Turku-Tukholma siirtymä meni sujuvasti Viikkarin Gracella. Taisi olla ensimmäinen kerta ikinä, kun kävelimme autokannelta suoraan hyttiin ja hytistä takaisin autokannelle käymättä laivan yleisissä tiloissa sen enempää. Porukka oli aika puhki, joten pää tyynyyn ja nukkumaan. Matka Ruotsin läpi starttasi klo 6.30 ja ajomatkaa oli Lilleströmiin edessä noin 600km. Parilla mukavalla pysähdyksellä parkkeerasimme Lilleströmin hotellin edustalle klo 15. Pienen väännön jälkeen meille löytyi myös varaamamme parkkipaikka, joita ei liiemmälti hotellilla ollut. Koirien lenkki suuntautui sitten kisapaikalle jonne matkaa hotellilta tulee vain n. 10min kävellen.Illan päälle vielä joukkueen kokoontuminen ja Ticon trimmaus ja olimme taas valmiita nukkumaan.

Perjantaita on kulutettu vielä lepäillen, kaupunkia katsellen ja koiria kävelyttäen. Virallinen ohjelma alkaa harjoituksilla klo 17, sitten on vuorossa joukkueenjohtajien palaveri ja aina yhtä jännittävä lähtönumeroiden arvonta. Pian alkaa tunnelma nousta!