13.12. Ensimmäinen kisapäivä. Aamu oli tänään varhainen, jotta kerkesimme ulkoiluttaa kaikki koirat, käydä aamupalalla ja jonottaa eläinlääkärin tarkastuksen kautta sisään kisapaikalle. Zici ja Tico lähtivät kisapaikalle positiivisella mielellä. Kuten asiaan kuuluu, Zicin yksilöliikkeet ja Ticon näyttelykehä menisivät juuri päällekkäin. Zici starttasi kisaan numerolla 2 eli heti ensimmäisessä paikallaoloryhmässä. Lauantaina aloitettiin istumisella, jossa ei ollut mitään ongelmia. Yksilöliikkeet käynnistyivät seuraamisella, sitten luoksetulo, ruutu ja tunnari. Zici oli hyvässä vireessä: ilme ja voima jota vuoden ajan on rakennettu oli siellä. Liukas alusta ei tuottanut ongelmia vaan stopit ja ruudut pysähtyivät napakasti. Aina voi jossitella pieniä asioita, mutta toivomme tätä samaa virettä huomiselle. Pisteet lasketaan yhteen huomenna iltapäivällä ja sijoitukset jaetaan vasta sitten! Joka tapauksessa Suomen joukkue on kirkkaassa johdossa.

WP_20141212_004.jpg

Ticon näyttelytulos oli tällä kertaa puhdas excellent. Arvostelussa kehuttiin tyyppiä, hampaita, karvaa, jne. Tuomari olisi toivonut pitempiä jalkoja ja kapeampaa etupäätä. Noh – näillä jaloilla ja etupäällä kiidetään kyllä aksaradalla miljoonaa, joten emme jää sitä murehtimaan.

Huomiselle tokopäivälle suoritettiin uusi arvonta. Tarja ja Zici starttaavat huomenna numerolla 13. Päivä alkaa klo 9.10 paikkamakuulla. Tänään illalla on vuorossa vielä kisojen gaalaillallinen.

WP_20141212_006.jpg