Yöunet oli hyvät vaikka hieman puolilta öin epäilytti. Kymmenkunta nuorisoautoa parkkeerasi asuntoautomme viereen ja jäi siihen seurustelemaan. Tyypit oli kuitenkin rauhallisia ja aikansa seurusteltuaan sanoivat kättäpäivää ja lähtivät pois. sen jälkeen nukuttiinkin hyvin. Kummasti nousi mieleen se yksi yö Helsingin jäähallin parkissa, jonka alueella pörräsi varmasti 50 mopopoikaa … taisi olla jotkut karsinnat.

Kilometrejä käytiin siis nielemään Regensburgista, ja ajatuksissa oli hieman, että jos matka sujuu, niin päästään perille asti. Sekä Itävallan, että Unkarin rajalla piti pysähdellä maksamaan tietulleja. Unkarin puolelle tullessa epäilytti hetken, että olimme tulleetkin Venäjälle. Sen verran ankealta raja-asema ja rakennukset näyttivät. Matkalta löysimme ison marketin, jossa kävimme pyörähtämässä ja tutustumassa paikalliseen tarjontaan. Täytyy myöntää, että tuntuu hassulta kun kielestä ei ymmärrä yhtikäs mitään. Jopa maidon ostaminen tuntui hankalalta, puhumattakaan tavallisesta juomavedestä.

Sunnuntain autoilussa oli se etu, että motarit oli aika väljiä. Huoltoasemat sen sijaan oli ihan tukossa, kun kaikki rekat oli pysäköineet niihin. Ilmeisesti ainakaan Saksassa ei rekkaliikenne liiku sunnuntaisin. Myös Budapestia lähestyessä olimme iloisia, että oli sunnuntai. Kaupunkiliikenne oli kohtuullista ja löysimme perille hienosti navigaattorin (jota muuten käytettiin ekaa kertaa ikinä) ja kartan avulla. Camping Haller on pieni leirintäalue ihan Budapestin keskustan liepeillä. Sinne siis majoituimme iltasella, levitimme koko koiralauman pihalle muiden ihasteltavaksi ja asetuimme taloksi.

Pikaisella ympäristöön tutustumisella koitimme katsella aamuksi treenikenttää. Ihan lähimaastosta löytyy ainakin iso hiekkakenttä, joten ainakin sinne pääsee treenaamaan. Helteestä ei tällä hetkellä ole tietoakaan. Sää on puolipilvinen ja n. 20 astetta. Ihan loistava keli siis! Tällaisena kun pysyisi viikon, niin sen suhteen ei voisi parempaa toivoa.

Maanantaiaamu alkoi hieman ankeana, kun Tarjalle puskee migreeniä päälle. Tiukka ajo ja kartan tuijottaminen vaatii veronsa. Hieman siis lepäilyä, ennen kuin lähdetään liikkeelle! Nyt edessä kolme päivää turisteerausta Budapestissa!

Nettiyhteydet ei tällä hetkellä toimi ihan moitteetta, joten päivityksiä tulee sitä mukaan kun homma pelittää. Alueella pitäisi olla kyllä wlan, mutta en saa sitä yhdistettyä.