Perjantain viralliset harjoituksetsujuivatTarjalta ja Ziciltä oikein hyvin. Treenien jälkeisessä lähtöjärjestyksen arvonnassa Tarjan numeroksi koitui 25. Näin lopussa hän ja Zici eivät ikinä ole arvokisoissa startanneet! Tuleepahan sekin nyt sitten koettua!

Ensimmäinen kisapäivä alkoi kisojen avajaisilla jajoukkueiden esittelyillä. Zici fiilisteli avajaisissa täysillä ja kurvaili sen minkä remmi antoi periksi. Avajaisten jälkeen aloitettiin varsinainen kisa paikallamakuulla. Zicin p-makuu sujui viimeisessä ryhmässä täyden kympin arvosta, joten peli laitettiin mukavasti käyntiin. Myöhäinen lähtönumero tarkoitti sitä, että Tarja ja Zici starttasivat vasta lounastauon jälkeen. Siinä sitten jännättiin ja tehtiin varasuunnitelmia, koskavahvasti alkoi näyttämään siltä että Ticon näyttelykehä sattuisi täysin samaan aikaan. Onneksi Ticolle saatiin lainahandleri, joten senhuolen saattoi jättää mielestä.

Ensimmäinen päivä alkoi ohjatulla. Aloituspaikkaanporhallettiinhäntä heiluen ja iloisesti. Zicin merkille meno oli vähän varovainen ja kapulalle lähtiessä Z liukastui aikalailla. Nouto kuitenkin pysyi kasassa. Seuraavaksi vuorossa kaukot. Lokakuunjälkeen vaihdettu tekniikka piti melko hyvin kutinsa ja kaukoissa ehjät vaihdot. Sitten se jännittävä metallinouto. Norjan metallikapulat ovat aika ikävän painavat ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Ne ei varmasti tunnu suussa kovin kívoilta, mutta hyvin Zici pelasi ja nappasi kapulan. Zetassa puhtaat asennot ja hyvä rytmi. Näin puolikas sarja oli paketissa!

Näytelmäkehässä samaan aikaan Charlotta ja Tico vetivät sinisen nauhan. Tico esiintyi iloisesti ja nätisti, mutta oli jälleen näihin tsembaloihin turhan pieni kirppu ja lyhyessä karvassa. Arvostelu sinänsä oli ihan hieno, mutta eihän se paljoa lämmittänyt.

Erinäisten kävelylenkkien jälkeen, lauantai-illan ohjelmaan kuuluu enää virallinen illallinen. Tarja lähti edustamaan ja kety jäi koirien kanssa hotellille. Kynsiä hiotaan huomista varten. Taas koittaa uusi päivä. Piste-erot ovat varsin pienet ja huomenna voi tapahtua taas mitä tahansa. Nöyrin mielin ja hyvällä tsempillä kohti kisan toista puolikasta!