Aamuvarhaisella starttasimme siis kohti Gödöllöä ja olimme siellä hyvissä ajoin ennen muun joukkueen saapumista. Kahvit tulille, koirat pissille ja sitten tavaroitten purkuun. Autossamme oli Suomesta Unkariin matkannut koko joukkueen kevythäkit, teltat ja Suomen liput. Niiden pystytykseen odoteltiin sitten joukkuekavereita ja piankos se leiri sitten olikaan pystyssä.

Me oltiin Tarjan kanssa päätetty, että jos kisapaikalla on hyvä tilanne, niin jäädään sinne yöksi. Näin saadaan rauhallisempi valmistautuminen Tarjan ja Zicin kisapäivän. Paikalla oli jo pari matkailuautoa, joten siihen sitten riviin asetuttiin ranskalaisten, tanskalaisten ja itävaltalaisten seuraksi.

Koska Ticon maailmanvoittajanäyttelyn päivä sattui torstaille, olin pyytänyt leirintäaluetta tilaamaan minulle taksin Gödöllöön. Ticon kanssa hypättiin siis taksiin klo 9:00 ja huristeltiin kohti Hungexpoa. Siellä kaikki oli hyvässä järjestyksessä ja met käytiin vain odottamaan arvostelun alkamista. Tico astui vuorollaan kehään ja teki sen oikein tyylikkäästi. Juokseminen sujui löysällä remmillä hienolla askeleella eikä seisoessakaan tarvinnut jänskättää. Tällä kertaa brittiläinen tuomari arvosti  todella pientä ja kevyttä borderia, joten jopa Tico näytti hänelle liian skrodelta. Tuloksena very good ja avoimen luokan kolmas sija. Ihan hyvin siis, mutta ei kuitenkaan niin kovin hyvin. Titteleitähän näistä geimeista kuitenkin vain haetaan.

Kun näytelmät tuli koettua, huristimme Ticon kanssa taas taksilla Gödöllöön. Siellä joukkue oli treeninsä tehnyt ja odotteli kisan nollakoiraa ja avajaisia. Illan päätteeksi oli vielä tokon gaalaillalliset, joissa tarjolla oli hyvää ruokaa ja kakkuja! Lopputoteamana ajattelimme, että on kiva käydä mahan viereen maata ;o)