21.12. Kisapäivä oli rakennettu siten, että aamupäivällä kisasivat ykköset ja "oldiet", ja iltapäivällä kakkoset ja kolmoset. Halli oli lämmittämätön, mutta erittäin hyvällä keinonurmella varustettu. Vahvimmatkaan bc:t tai belgit eivät näyttäneet juuri liukastelevan. Kolmosen radat oli haastavia, mutta eteneviä. Ticon kanssa vedettiin riemulla kolme hylkyä ..... hylyt sinänsä ei paljon riemastuttaneet, kun ne tuli selvistä ohjausvirheistä, mutta Ticolla pysyi hienosti pää kasassa eikä se kiehunut yli, vaikka on kaksi viikkoa melkein asunut autossa ja ollut aika vähällä liikunnalla. Päivä siis täyttyi aksasta ja koirien kävelytyksestä. Harmitukseksi Nadas ontuu jostain syystä, joten sitä pitää vähän säästää.

WP_20141221_002.jpgWP_20141221_001.jpg


Kun kisapäivä loppui, tyhjeni halli ihan hetkessä ja vain me jäimme tänne seuraavaksi yöksi. Meillä on käytössä hallin wc:t ja suihkut sekä bistro. Tarjoilu tosin pitää hoitaa itse ;o). Huomenna on täällä tokohäppeninkiä, joten sen takia ei kannattanut ajaa Analle yöksi. Nyt siis voidaan levätä ja rentoutua täällä kaikessa rauhassa ja taas ladata uuteen päivään. Se tuleekin sitten olemaan viimeinen kokonainen päivä täällä Sveitsissä.

Suomen lumiset uutiset tuntuvat täällä ihan kummallisilta. Täällä vuortenvälissä aurinko paistaa, pellot on vihreänä ja lämmintä on n. 10 astetta! Niistä siis nautitaan vielä huomenna!!