16.12 Gävlestä liikkeelle auringon paisteessa kohti etelää.

Lopultakin päästiin ajamisen makuun. JA jälleen hetken kuluttua Tukholmassa. Tukholman ohitus sujui hyvin, ajatukset palasivat PM kisoihin… Pysähdys Jönköpingin A 6 lla ..koirien ulkoilutus ja kahvit. Ticolla oli tassut arat ja kroppa tukossa edellisestä päivästä. Matka jatkui hyvin etelä Ruotsiin Örkelljungaan, jossa Stellplatsilla yövyttiin.

17.12 matka jatkui ja nyt se vasta jatkuikin. Piitkä ajo noin 750km ja lisäksi Saksan laiva… Zici pääsi laivalle tekemään kaukoja ja poseeraamaan joulukuusen edessäJ pitihän se joulukuva ottaa.

Saksan puolella haettiin pieni kylä josta yritettiin löytää kaasuåullon vaihtopiste.Pullojen punaiset korkit paljastivat mistä voi niitä hankkia. Tönkkösaksalla vaihto sujui hyvin. Tico sai lisäksi koirakaupasta uudet siniset valjaat.

Matka jatkui ja jatkui ja jatkui.  Välillä kävi pieni - onneksi tosi pieni ajatus siitä, onko tässä mitään järkeä.. Vaikka osa matkasta ajettiin pimeässä, tuntui kuin olis oltu jossain valotunnelissa. Niin paljon autoja oli Autobahnalla liikenteessä, että pimeys hävisi.

Yöpaikka Göttingessä ratstettellä sujui hyvin. Näytti MAZi aika pieneltä ja söpöltä siellä rekkojen välissä.

18.12. Kohti lopullista kohdetta. Myös tämä kolmas päivä sujui ajamisen merkeissä. 600 km ja leiripaikka Bad Bellingenissä, 20 km Baselista. Perillä oltiin jo neljän jälkeen ja ajateltiin, että ehditään ulkoiluttaa koirat hyvin. Pimeä kuitenkin tuli lopulta tännekin – vaikkakin pari tuntia myöhemmin kuin Suomessa – joten vähiin se jäi koirien kävelytys tänäänkin. Onneksi ne on niin tervepäisiä, että kestävät tätä autossa oleskelua hienosti. ”Runsas” illallinen, viestittelyt Anan kanssa ja suunnitelmat huomiselle. Näillä mennään tämä ilta.

Auto on pelittänyt hyvin, joten Herra Korjaamopäällikkö miehistöineen teki hyvää (tosin kallista) työtä Timråssa!