22.12 Treenipäivä

Aamu valkeni aurinkoisena, koirien kanssa lenkitystä ja alppien ihailua..on tämä kaunista..

Klo 12-16 oli varattuna halli pennuille ja Tarjan vetämälle treenille sekä omien koirien treenaamiselle.

Pennut tuli eka kertaa hallille. Alkuun juoksivat pihalla ja olihan niillä vauhtia..ihanaa..Laitettiin  niille lämpimään kahvioon pentuaitaus.. Pääsivät myös halliin juoksemaan. Flix kanteli merkkiäJ ..eli valmis tokokoiraJ. Kaikki pennut olivat tosi reippaita ja rohkeita hallissa.

Remmi opetus aloitettiin..huhuh..tästä se jälleen lähtee..

Tarja veti muutama tunti tokotreeniä Analle, Brigittelle ja Natalielle. Oli mukava kouluttaa vastaanottavaista ja iloista porukkaa. Paljon puhuttiin asenteesta. Tao ( 6kk) Wispin pentu: äärettömän kiva pentu: vahva ja hyvällä asenteella varustettu.

Matheytä tuli Galina Fedorova hakemaan. Jäi katsomaan treenejä ja kahvittelemaan. Galina ei puhu kuin venäjää joten hankala kommunikoida. Se keskittyi I padin kanssa kuvaamaan pentuja ja juomaan kahvia..

Kahvittelua ja porinaa melko pitkään.. Hassua, että pöydässä käytiin sujuvasti keskustelua suomeksi, ranskaksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Kaikki vissiin pääosin tulivat ymmärretyksi. Tuli jo kiire takaisin koska illalla oli vielä madotus ja passien haku suomeen lähteville koirille: Sveistiläisellä passilla lähdettiin liikkeelle. Pennut tulevat olemaan jatkossa kaksoiskansalaisia: portugali-suomi.

IMG_2205.jpg

Illalla vielä Anan ruokapöytään - se on kyllä tosi hyvä kokki. Syötiin portugalilaisittain laitettua kanaa ja laitettiin paperit kuntoon. Ana raukka oli ihan puhki. Onneksi Ana ei teetä pentueita edes joka vuosi.